studio & winkel

In 2015 opende de luxe interieurwinkel en ontwerpstudio van Martine Noorman, interieurarchitecte, wederom haar deuren in Deventer. Ruim 20 jaar is MNInterieur de hotspot op het gebied van interieur voor wonen & werken

In de winkel wordt een mooie impressie gegeven van de mogelijkheden. U kunt hier terecht voor advies en een plan voor uw inrichting wensen; meubels, stoffen voor o.a. gordijnen, lampen en materialen voor bv vloeren en wandafwerking. Naast een volledig interieurplan opgemaakt door Martine, is iedereen van harte welkom voor een interieur item, zoals een lamp of bijzettafel of gewoon om inspiratie op te doen.

MNInterieur werkt niet alleen voor particulieren maar ook projectmatig. MNInterieur heeft naast kantoren, woongroep locaties en hotels, o.a. voor museum More in Gorssel de horecaruimtes, de trouwlocatie en de terrassen ingericht.

MNInterieur werkt met topmerken op het gebied van stoffering en interieur. De collectie bestaat onder andere uit Nederlands, Italiaans, Duits en Spaans design.

Kom langs met idee├źn en ga naar huis vol inspiratie!

Een reactie plaatsen