winkel & design

MNinterieur aan de Kleine Poot 22 te Deventer! In 2015  opende Martine Noorman, interieurarchitecte, haar luxe interieurwinkel en ontwerpstudio wederom haar deuren in Deventer. Ruim 20 jaar is MNInterieur de hotspot op het gebied van wonen, interieur, styling, ontwerp en advies. Voor vaste en vele nieuwe klanten uit heel Nederland is zij een inspiratiebron, voor alle ruimtes in uw woning, van boven tot beneden. Ook ontwerpt Martine nog steeds badkamers, keukens en kasten op maat.

In de winkel wordt een mooie impressie gegeven van de mogelijkheden. U kunt hier terecht voor advies en een plan voor uw inrichtingswensen, meubels, stoffen voor o.a. gordijnen , lampen en accessoires e.d. Naast een volledig interieurplan opgemaakt door Martine, is iedereen van harte welkom voor een interieur item zoals een lamp of bijzettafel of om gewoon even te komen kijken om inspiratie op te doen.

Naast de particuliere markt werkt MNInterieur ook projectmatig. MNInterieur heeft naast kantoren, woongroep locaties en hotels o.a. voor museum More in Gorssel de horecaruimtes, de trouwlocatie en de terrassen ingericht.

MNInterieur werkt met topmerken op het gebied van stoffering en interieur. De collectie bestaat onder andere uit Nederlands, Italiaans, Duits en Spaans design. Daarnaast heeft MNInterieur een eigen betaalbare living collectie (Moome).

Kom langs met ideeën en ga weg vol inspiratie!

maatwerk