van schets tot realisatie; particulieren & projecten

Hoewel een eerste schets nog alle kanten op kan, geeft hij vaak wel de kern weer van het antwoord op de door de opdrachtgever gestelde vraag. Het is de kunst en de opgave aan de interieurarchitect de essentie van het ontwerp gedurende de uitwerking en realisatie, te bewaken en te versterken.

MNInterieur stelt zich ten doel het beste resultaat voor de opdrachtgever te realiseren en wij zien onszelf daarbij graag als proactieve sparringpartner.

 

De kracht van een geslaagd ontwerp schuilt in de gedetailleerde afstemming van afmetingen, kleuren, materialen en licht. Alles moet kloppen! Door onze kennis en ervaring weten wij wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat een ruimte prettig aanvoelt. Bij het ontwerpen houden wij rekening met het dagelijks gebruik van een ruimte, zichtlijnen, licht, materiaal, maar ook met de toekomstige behoefte.

Bij een herindeling, verbouwing of verhuizing kunnen wij u van ontwerp tot realisatie ondersteunen. Vraagt u ons om een ruimte (opnieuw) in te delen, dan maken wij onze ideeën zichtbaar met een driedimensionale presentatie, een lichtplan en een materiaal- en kleurplan. De technische uitwerking wordt gedaan in DWG formaat zodat de communicatie naar alle uitvoerende partijen eenduidig en helder is. Indien gewenst kunnen wij ook de verbouwbegeleiding en uitvoering voor u verzorgen.